Üzleti Gondolkodók Klubja

A Rubicon Management Consulting célja az üzleti gondolatok és az új üzleti megoldások feltérképezése itthon és külföldön is. Az Üzleti Gondolkodók Klubjának alapító tagjaként szállítjuk az új tudást partnereinknek.

Küldetésünk
Személyes célunkká vált, hogy Guy Kawasakit idézve egy „elbűvölő ügyet” gondozzunk: megalkotni az igényes menedzsment gondolatok piacát Magyarországon; beindítani egy valódi párbeszédet a magyarországi döntéshozók és a menedzsment guruk között; nem üzleti információk, hanem az üzleti tudás nyomán.
Kövess a Facebookon: http://www.facebook.com/uzletigondolkodokklubja

Alapítók:
Bordás Beáta – Rubicon ügyvezető
dr. Gulácsi Bernadett – Laurus ügyvezető
Trattner Andrea – executive business coach
Kertész András – executive business coach

Üzleti Gondolkodók Klubjawww.businessthinkers.biz

AZ ÜZLETI GONDOLKODÓK KLUBJA tavaszi rendezvényének különlegessége volt:

„SZÓKRATÉSZ VÉDŐBESZÉDE”

előadja

HAUMANN PÉTER

a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színművész, rendező, a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze és
a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.


Köszönjük a sok pozitív visszajelzést! Már készül az őszi programunk!
 
Rejtélyek Mélyén​
Időpont: 2013. április 11. (csütörtök) 9:30 – 16:00
Helyszín: KOGART Ház
H-1062 Budapest, Andrássy út 112.

Az újabb rendezvényünket különösen ajánljuk Döntéshozók és az őket befolyásoló szakemberek figyelmébe!

Korunkat a tömeges meggyőzés törekvései jellemzik. Valahányszor bekapcsoljuk a rádiót vagy a tévét, kinyitunk egy könyvet, folyóiratot vagy újságot, valaki mindig hatást akar gyakorolni ránk, nevelni próbál bennünket. Mégis mi módon tudunk befolyásolni másokat saját értékítéletünk vagy érdekünk alapján, hogy:
- a mi árunkat vásárolják meg?
- a mi jelöltünk számára szavazzanak bizalmat?
- bennünket tartsanak jónak?
- bennünket tartsanak szépnek vagy igaznak?


Jöjjön el rendezvényünkre és tudja meg, hogy milyen tényezők miatt mondhat valaki Önnek igent valamire!

Jöjjön el és tanulja meg, hogy milyen verbális és nonverbális technikákkal lehet ezeket a tényezőket a leghatásosabban felhasználni a beleegyezés megszerzéséhez!
 
 
RÉSZLETES PROGRAM*


9.30-10.00: Regisztráció

10.00-10.15 Köszöntő, a konferencia megnyitása
Konferanszié és a konferencia elnöke: Kertész András „tudásfrissítő” üzleti coach
 
10.15-11.15 Dr. Síklaki István szociálpszichológus tanszékvezető egyetemi tanár (ELTE), a Társadalmi Kommunikáció Doktori Iskola társalapítója (Budapesti Corvinus Egyetem) előadása ezreket befolyásoló beszédekről „A befolyásolás taktikái” címmel
 
11.15-11.30 Kávészünet

11.30-12.30 Szakonyi Péter az év gazdasági újságírója, A 100 Leggazdagabb magyar főszerkesztője „A média metamorfózisának hatása a vezetők üzeneteire és döntéseire” című előadása az írásban történő befolyásolás technikáiról, az orgánumok befolyásoló hatásáról

12.30-13.45 Büféebéd

13.45-14.45 Dr. Dezsényi Péter kommunikációs tanácsadó „A metakommunikáció cselei” című előadása a viselkedésünkben rejlő többnyire nem tudatos, de tudatosítható elemekről, amelyekkel képesek vagyunk a környezetünkben élő és dolgozó embereket befolyásolni.

14.45-15.00 Kávészünet

15.00-16.00 „Szókratész védőbeszéde” előadja Haumann Péter színművész*: A szervezők minden jogot fenntartanak. A programváltoztatás lehetőségét sem zárják ki.

AZ ELŐADÓK ÉS ELŐADÁSAIK​
Haumann Péter színművész, rendező

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színművész, rendező, a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze és A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
Miért ítélte halálra a világ egyik legjobban működő demokráciája a világ egyik legtisztábban gondolkodó elméjét, Szókratészt (Kr.e.470-399) a görög filozófia vezéralakját, aki a politikától távol tartotta magát és az ifjak s polgártársai erkölcsi nemesítésének szentelte életét? - A kérdés máig megválaszolatlan.
Maga Szókratész soha nem írt semmit, gondolatait tanítványai örökítették meg, védőbeszédét minden tanítványa között a legkiválóbb, maga Platón (Kr.e.427-347) vetette papírra.
Haumann Péter „Szókratész védőbeszéde” c. előadásával színészi csúcspályája 0. km kövét helyezte el évtizedekkel ezelőtt az Egyetemi Színpadon, amikor még diplomát se szerzett talán. Azóta élvezhetjük tekintetünket a színpadra szegezve színvonalas előadásmódját - s most üzleti rendezvényen, kávéházi környezetben kényelmesen hátradőlve tehetjük ugyanezt.
Részvételi díj: 29.900,- Ft/ fő

Csoportos kedvezmény: 26.000,- Ft/ fő (ha legalább 5 fő érkezik ugyanattól a szervezettől)
 

A vállalkozás alanyi adómentes; az árak bruttó összegek.


A részvételi díj tartalmazza:
 
- a szervezési díjat;
- az előadásokon való részvételt;
- előzetes igény jelzése esetén az előadókkal történő kiemelt kapcsolatfelvétel lehetőségét;
- a színvonalas büféebéd árát;
- a bekészítések árát a kávészünetekben és a regisztráció alatt.


 
A jelentkezés módja:

1. A jelentkezés elektronikusan az alábbi módon történhet:
a. Az Üzleti Gondolkodók Klubja számára küldött e-mailben info@rubiconmc.hu vagy uzletigondolkodo@gmail.com, amelyben a jelentkező egyértelműen kifejezi részvételi szándékát és megadja a regisztrációhoz, számlázáshoz és személyes kapcsolatfelvételhez szükséges adatait.
Vagy a http://www.businessthinkers.biz/ honlapon.​
2. A jelentkezések feldolgozása folyamatosan történik. Visszaigazoló e-mailt küldünk a jelentkezésről és a jegyrendelés összegéről. Az átutalási számlát postán megküldjük, vagy igény esetén a rendezvény helyszínén személyesen átadjuk.
3.  A konferenciát legfeljebb 120 fő részvételével tervezzük. Jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében áll módunkban elfogadni, és csoportos jelentkezők, illetve a szponzor szervezetek delegáltjai előnyt élveznek.
4. A bankok közötti átutalási rendszer kommunikációs problémáiért felelősséget nem vállalunk. Csak azok részvételét biztosítjuk, akik részvételi díja ténylegesen beérkezett az alábbi bankszámlára:

Kedvezményezett neve: Kertész András (E.V.)
Kedvezményezett bankszámlaszáma: KDB Bank 13597539-12302020-00009948
Közleményben kérjük feltüntetni a résztvevő nevét és az alábbi szöveget:
Rejtélyek mélyén konferencia részvételi díj
Szponzoráció
Non plus ultra fokozatú támogató (legfeljebb 1 vállalat): 1,500,000.- Ft, amely tartalmazza összesen 4 roll up és reklámanyagok elhelyezését a regisztrációs és az előadó helyiségekben, logo elhelyezését a konferencia hirdetéseiben, honlapján, valamint 15 fő részvételi lehetőségét a rendezvényen.
 
 
Arany fokozatú támogató (legfeljebb 3 vállalat): 500,000.- Ft, amely tartalmazza összesen 3 roll up és reklámanyagok elhelyezését a regisztrációs és az előadó helyiségekben, logo elhelyezését a konferencia hirdetéseiben, honlapján, valamint 10 fő részvételi lehetőségét a rendezvényen.
 
 
Ezüst fokozatú támogató (legfeljebb 4 vállalat): 250,000.- Ft, amely tartalmazza összesen 2 roll up és reklámanyagok elhelyezését a regisztrációs helyiségben, logo elhelyezését a konferencia hirdetéseiben, honlapján valamint 5 fő részvételi lehetőségét a rendezvényen.
 
 
Bronz fokozatú támogató (legfeljebb 5 vállalat): 150,000.- Ft, amely tartalmazza 1 roll up és reklámanyagok elhelyezését a regisztrációs helyiségben, valamint 3 fő részvételi lehetőségét a rendezvényen.
 

A vállalkozás alanyi adómentes, az árak bruttó összegek